BIM modelleren

BIM staat voor Bouwkundig Informatie Model waarin het gaat om een digitaal model, dat een virtuele weergave van het bouwwerk vormt, waarbij geometrie en informatie aan elkaar gekoppeld worden. Het gaat hier om een methode om gegevens uit te wisselen tussen de verschillende partijen van een bouwproject. Hierdoor kan er vaak al in het voortraject al tijdig geanticipeerd worden op problemen/clashes welke men vaak tegenkomt in de uitvoering.

Er is de mogelijkheid dat we het totale ontwerptraject van uw BIM project op ons nemen, maar ook zijn we instaat een project op ieder gewenst moment te ondersteunen. In welke fase uw project ook verkeerd, Grootswagers & van Heist Engineering biedt een gewenste helpende hand. Het integraal samenwerken is ons namelijk op het lijf geschreven. We zijn niet bang om over de schutting te kijken en mee te denken over oplossingen aangaande diverse bouwpartners.

Om goed te participeren in BIM projecten zijn de juiste tools noodzakelijk. We beschikken over Autodesk Revit met installatietechnische software van Stabiplan. Wij modelleren standaard dan ook met de StabiCad family's. Indien uw organisatie gebruik maakt van een eigen ontwikkelde family, is het ook mogelijk hierin te werken.

Onze diensten

Overige diensten

Project­ondersteuning

Indien gewenst voorzien we u van de juiste projectondersteuning tijdens iedere fase van uw bouwproject.
Lees verder

Tekenwerk & Engineering

Grootswagers & van Heist Engineering kan u ontzorgen met tekenwerk en/of engineering van de werktuigbouwkundige installaties.
Lees verder

Meer weten

Neem contact met ons op

Op zoek naar een betrouwbare partner, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram