Project­ondersteuning

Indien gewenst voorzien we u van de juiste projectondersteuning tijdens iedere fase van uw bouwproject.

Onderstaande opsomming geeft een beeld van de werkzaamheden welke wij voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Mochten er nog vragen zijn, of u wilt weten of wij invulling kunnen geven aan uw specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

  • Verwerken van kopers-opties
  • Communicatie met klanten of derden
  • Materiaallijsten/zaaglijsten aanleveren
  • Signaleren van meer- en minderwerk
  • Bijwonen van werk- en bouwvergaderingen

Als altijd, bij de projecten die wij aannemen, is er sprake van één persoon binnen onze organisatie waar de opdrachtgever mee te maken heeft. Alle contacten die nodig zijn bij de verdere ontwikkeling van de bouw- of onderzoeksplannen lopen altijd via de ene persoon zodat daar alle kennis van het project gecentreerd is.

Onze diensten

Overige diensten

Tekenwerk & Engineering

Grootswagers & van Heist Engineering kan u ontzorgen met tekenwerk en/of engineering van de werktuigbouwkundige installaties.
Lees verder

BIM modelleren

BIM staat voor Bouwkundig Informatie Model waarin het gaat om een digitaal model, dat een virtuele weergave van het bouwwerk vormt, waarbij geometrie en informatie aan elkaar gekoppeld worden.
Lees verder

Meer weten

Neem contact met ons op

Op zoek naar een betrouwbare partner, interesse in een prijsopgaaf of vrijblijvend een kop koffie?
Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram